خواب شبانه بین 7 تا 9 ساعت باعث بهبود عملکرد مغز و بدن برای فعالیت های روز بعد می شود.درصورتی که خواب شبانه کافی نداشته باشید به وضوح شاهد تحلیل قوای بدنی خود خواهید بود.ساعت طلایی خواب بین ده شب تا دو صبح می باشد.بهتر است افراد این زمان را از دست ندهند.
بهترین زمان برای خواب کافی قبل از نیمه شب و حدود ساعت 11 شب است.افرادی که بعد از ساعت 12 شب می خوابند در حقیقت چرخه مهمی را که برای سلامت بدنشان لازم است دچار اختلال می کند.
عوامل عمومی شناخته شده در بی خوابی شبانه عبارتند از مشکلات مالی و شغلی،درگیری های عاطفی و استرس بالا.همچنین مصرف قهوه و نشیدنی های کافئین دار و یا نوشیدنی های انرژی زا در ساعات نزدیک به خواب شبانه می تواند موجب اختلال در خواب شوند.
نوجوانان بین 8 تا 10 ساعت خواب شبانه،برای عملکرد بهتر در طی ساعات بیداری نیاز دارند.بدن های آنها به طور زیستی برای بیدار ماندن تا دیروقت برنامه ریزی شده است،زود به خواب رفتن برای نوجوان مشکل ساز است.
این موضوع به بدن و نیاز خاص خود فرد ارتباط دارد اما کارشناسان بین 8 تا 9 ساعت را توصیه میکنند.با این حال از احساس فرد در طول روز میتوان پی برد که مدت خواب وی کافی بوده است یا خیر.
دمنوش رازیانه: نوشیدن آن قبل از خواب میتواند معده را آرام کند.</br>دمنوش سنب الطیب:آرام بخشی نسبتا قوی برای درمان اختلال خواب</br> دمنوش اسطوخودوس: درمالن سنتی برای رفع بیخوابی و استشمام آن قبل از خواب میزان خواب عمیق را افزایش می دهد.</br> دمنوش بابونه : یکی از قدیمی ترین نوشیدنی های خواب آور و آرام بخش </br> دمنوش به لیمو: نوشیدن یک فنجان قبل خواب میتواند به بهتر خوابیدن شما کمک کند.